TWIRLEN BIJ CELEBRATION

Twirlen is een sport waarbij je lenigheid, dans en tricks met een baton (stok) combineert. Het is mogelijk om vanaf 3-jarige leeftijd bij CELEBRATION te komen twirlen. Op deze leeftijd start je bij de ‘Aspiranten’. Op het moment dat je de basistechnieken onder de knie hebt kun je doorstromen naar de wedstrijdteams. Om individueel verder te komen in de twirlsport, en het mogelijk te schoppen tot Nederlands of zelfs Europees en/of Wereldkampioen, is het bij CELEBRATION ook mogelijk om als solo of duo naar een wedstrijd te gaan (lees hierover meer in solisten). Bij ons in de vereniging zijn er in de afgelopen jaren al veel Nederlandse kampioenen gekroond.

Belangrijk bij de twirlafdelingen van CELEBRATION zijn dus de wedstrijden, maar hiernaast lopen we ook bij bepaalde evenementen (bijvoorbeeld Koningsdag) op straat met de drumfanfare.
Gezelligheid is bij de trainingen en binnen de vereniging, ook erg belangrijk. Zo worden er vaak feestjes georganiseerd, zoals bijvoorbeeld disco’s en pietentwirl, en gaan we met z’n allen (als je mee wilt) eten bij Mac Donalds na een wedstrijd.

Hebben we je interesse gewekt wat betreft de twirlsport? Ja? Geweldig!

Je bent bij deze uitgenodigd om 4 proeflessen gratis en vrijblijvend mee te doen!