INSTRUCTIE TWIRL

 

Eind 2022 heeft er een wijziging plaatsgevonden bij de instructie van de twirl.

De hoofdinstructie bestaat nu uit de dames Dianne Kerkhof en Eva Helmink, zij worden geassisteerd door Sam Euser.

 

Dianne is opgeklommen naar hoofdinstructie samen met Eva Helmink.

Zij twirlt al vanaf haar 6e jaar. Dianne is begonnen bij Celebration en heeft sinds medio 2022 de overstap gemaakt naar de Rainbows in Roosendaal. Daar neemt zij deel aan de volgende onderdelen: solo dance, super-x-strut, duo twirl en in verschillende teams.

Dianne heeft veel zin om met alle meiden hard te trainen en nieuwe routines aan de dames te leren.

– – – –

 

Eva
is in de loop van 2022 toegevoegd aan het toenmalige instructieteam en sinds eind 2022 samen met Dianne de hoofdinstructie van de twirl.

Eva
is sinds haar 8e actief met twirlen. Ze neemt niet meer actief deel aan de wedstrijden. Door haar studie ontbreekt dan de tijd om hiervoor extra te trainen. Eva heeft ook veel routines gedaan, zoals 1 baton, 2 baton, dance, duo een ook verschillende teams.

Eva heeft super veel zin om met de meiden hard te trainen en klaar te stomen voor de wedstrijden.

– – – –

 

Sam Euser is ook al lang bij Celebration.

Zij is in 2012 lid geworden bij de vereniging en traint wekelijks met de andere twirldames van de vereniging. Inmiddels geeft Sam ook al een tijdje les. Naast lesgeven doet Sam ook nog verschillende onderdelen. Behalve de teams doet ze: solo dance en 1-baton.

Sam vindt het superleuk om te werken met de meiden en ze zo snel te zien groeien. Daarnaast is het supergezellig op de trainingen en wedstrijden.

 

Teams