INSTRUCTIE TWIRL

Vanaf begin januari 2021 is de instructie in handen van Sabine Mouthaan.

Zij wordt geassisteerd door Kelly Bettonvil en Dianne Kerkhof.

Sabine is de hoofdtrainster van Celebration. Op haar 6e is zij bij Celebration gekomen om het twirlen te leren. Momenteel twirlt Sabine bij The Rainbows en daar doet zij de volgende onderdelen: 1 baton, 2 baton, duo, strutting, dance en ze zit ook in verschillende teams.

Zij is bezig de opleiding voor Fysiotherapie dit jaar af te ronden. Daarnaast is ze veel bezig met de twirlsport. In augustus dit jaar doet Sabine met al haar onderdelen mee aan de Wereld Kampioenschappen. Afgelopen jaren heeft ze deelgenomen aan diverse internationale wedstrijden, waar ze meerdere malen Europees Kampioen is geworden. Op het Wereldkampioenschap heeft ze al eens een bronzen medaille behaald.

Naast dat ze zelf fanatiek bezig is met twirlen vindt Sabine het ook erg leuk om hard te trainen met anderen. Het doel is om het beste uit jezelf naar boven te halen en daar wil ze graag bij helpen.

–  –  –  –

Kelly is assistent trainster van Celebration. Ze twirlt al 12 jaar, waarvan 7 jaar bij Celebration.

Ze heeft de onderdelen: 1 baton, 2 baton, superXstrut, dance, small team en large team gedaan.

Het leukste onderdeel vindt ze dance, omdat ze daar haar body en expressie kan uiten. Zelf twirlt Kelly nog. Ook Kelly mag in augustus meedoen met de WK twirl, met het onderdeel Pomteam.

Tijdens trainingen houdt Kelly ervan om met de meiden hard aan de slag te gaan.

Zo hoopt ze samen met de meiden dromen waar te maken.

–  –  –  –

Dianne is ook assistent trainster bij Celebration.

Zij twirlt al bijna 13 jaar bij de gezellige club Celebration. Dianne heeft de volgende onderdelen gedaan: ensemble, duo, 1 baton, superXstrut, solo dance en verschillende teams.

Vanwege haar studie doet ze nu alleen nog solo dance. Ook Dianne heeft veel zin om met alle meiden hard te gaan trainen en kan niet wachten tot er weer wedstrijden zijn.